Vacature

Functie:
Leerkracht gr. 1-2 (0,8 – 1,0 WTF)
Locatie:
Voorwegschool
Uren per week:
32-40
Inschaling:
n.v.t.
Werkdagen:
n.v.t.
Plaatsingsdatum:
10/09/2024
Sluitingsdatum:
01/01/2025
Vacaturenummer:
09102024
Vacaturetekst:

De Voorwegschool in Heemstede zoekt een kleuterleerkracht

Leerkracht gr. 1-2 (0,8 - 1,0 WTF)

Wie ‘de Voorweg’ binnenstapt, voelt het meteen: dit is niet zomaar een school. Dit is een school met een verhaal. Met een geschiedenis.

En inderdaad.

Dit is de oudste basisschool van Nederland, opgericht in 1630, en daar zijn we trots op. Maar tegelijkertijd kijken we vooral naar de toekomst. We combineren bijna vier eeuwen ervaring met de onderwijsinzichten en -methoden van nu. Altijd hebben we een open blik. De ‘Voorweg’ staat behalve midden in Heemstede ook midden in de samenleving. Dit is een school voor iedereen. Gastvrij. Veilig. Altijd positief. Welkom!

Bevlogen? Energiek? Daadkrachtig?

De openbare basisschool de Voorweg in Heemstede zoekt:

STOERE LEERKRACHT (M/V)

die niet bang is z’n nek uit te steken, gelooft in vernieuwing, en ook zelf wil blijven leren. Hebben we het over jou? Reageer!
We bieden een mooie functie in groep 1-2 op de oudste basisschool (bijna 400 jaar) van Nederland. Voor vier of vijf dagen. De focus ligt op thematisch onderwijs, op EDI, op KiVa, op samen leren en op plezier.
Sleutelwoord: eigentijds.

Wil je meehelpen aan het opbouwen van een school met ambitie?

Mail je sollicitatie naar directeur Marco Dekker: directie.voorweg@wijwijzer.nu. De vacature is per direct of per uiterlijk 01-01-2025. Zodra wij een sollicitatie hebben ontvangen zullen we binnen twee werkdagen contact met je opnemen.

Meer vacatures bij Stopoz

Scroll naar boven