De Julianaschool in Overveen is gevestigd in een markant schoolgebouw met karakter, historie en veel groene buitenruimte. Op deze openbare school worden kinderen gezien, gekend en krijgen ze de persoonlijke ontwikkeling die ze nodig hebben om later moeiteloos uit te kunnen vliegen naar het voortgezet onderwijs. Ze worden daarin deskundig en met liefdevolle aanmoedigingen begeleid door de leraren. In die warme en veilige omgeving is leren leuk, uitdagend en ongedwongen en ontwikkelen kinderen zich spelenderwijs tot de beste versie van zichzelf. 
 
De Julianaschool staat voor een eigentijds, breed lesprogramma waarin ook Engels, digitalisering en het ontwikkelen van vaardigheden en talenten zijn opgenomen. De ramen en deuren van de school staan open. Leraren en kinderen trekken eropuit om ook in de groene, historische en inhoudsvolle omgeving te leren, te ontdekken en te sporten. 
 
De Julianaschool heeft sterke, inhoudelijk goede leraren die breed geori├źnteerd zijn op de wereld en proactief inspelen op de steeds veranderende samenleving. Daarnaast wordt op de Julianaschool actief invulling gegeven aan het educatief partnerschap. Gastdocenten en ouders/verzorgers sluiten aan om samen te doen en te ondernemen. Voorbeelden hiervan zijn gastlessen, de grote betrokkenheid van de MR en de ouderraad, de Julianaparade, de wandel 3-daagse, de kerstvieringen met allure en acties voor goede doelen.
 

Contactgegevens

Julianaschool
Willem de Zwijgerlaan 120
2051 KK Overveen
023-5260363
Directeur: Wietse Algera
Scroll naar boven