De Vondelschool heet je welkom in een gemeenschapssfeer, waarin wij geloven dat een school liefde voor leren moet inspireren en tegelijkertijd de sociale groei, emotionele groei, intellectuele ontwikkeling en creativiteit van kinderen moet bevorderen, waar kinderen zich veilig, gevoed en aangemoedigd voelen om te floreren tijdens hun educatieve reis naar morgen.

Sinds 1931 is onze onderwijsinstelling met trots een pijler van de gemeenschap in Aerdenhout en omgeving, kennis versterkend en strevend naar succes.

De Vondelschool is gelegen in een rustige woonwijk, omgeven door natuurlijke groene bossen, perfect om onze gemeenschap te laten genieten, een rustige, ruime leeromgeving te waarderen. Dit betekent dat we een uniek breed curriculum van binnen- en buitenonderwijs kunnen bieden dat het beste naar boven haalt in onze studenten, zowel academisch als persoonlijk.

Bij de Vondelschool hebben we een trotse academische traditie en maximaliseren we elke leermogelijkheid om de toekomst van onze studenten vorm te geven door middel van kwalitatieve waarden, verrijkt lesgeven en leren.

Bij de Vondelschool werkt de gemeenschap samen om ervoor te zorgen dat elk kind een positieve, gelukkige en lonende schoolervaring heeft. Ouders en leerkrachten zijn echte partners in het leerproces en zorgen ervoor dat leerlingen worden aangemoedigd om deel te nemen, ernaar te streven het beste uit zichzelf te halen, rekening te houden met en anderen te steunen, en het streven naar kennis te waarderen.

De school trekt en behoudt hoogopgeleide, ervaren, zorgzame en innovatieve medewerkers die werken aan het bieden van een reeks hoogwaardige leermogelijkheden om de individuele behoeften en talenten van onze studenten te stimuleren en uit te dagen. Dit gebeurt binnen een samenwerkingscultuur, waardoor een sterk gemeenschapsgevoel en teamgeest wordt gecreëerd.

We richten ons erop onze leerlingen toegang te bieden tot een breed scala aan leermogelijkheden die inspelen op de diversiteit van hun individuele behoeften en vaardigheden. Het Vondelrijks-programma voor getalenteerden en hoogbegaafden is een goed voorbeeld, en succes, van hoe we diversiteit koesteren en succes opbouwen. We geloven dat deze kansen zich zullen blijven ontwikkelen dankzij de inzet van onze toegewijde, gepassioneerde medewerkers.

We zijn ervan overtuigd dat onze focus op individuele behoeften en vaardigheden zal worden bereikt door het onderhouden van sterke partnerschappen met ouders en de bredere gemeenschap. Dit biedt op zijn beurt een alomvattende aanpak om onze studenten uit te dagen om het beste uit zichzelf te halen en zelfvertrouwen op te bouwen in hun persoonlijke vaardigheden.

Met trots kunnen we melden dat het merendeel van onze leerlingen een goed tot uitstekend niveau haalt. Dit getuigt van het de kwaliteit van ons onderwijs.

Onze samenwerking met onze partners Les Petits Kinderopvang is een cruciaal middel en overgang voor onze jongere gemeenschap, en creëert zo een consistente, vertrouwde en veilige omgeving voor hen om hun educatieve reis in onze gemeenschap te bevorderen.

We inspireren onze leerlingen om trotse medelevende, zelfverzekerde wereldburgers te worden, waardoor ze hun eigen leven en dat van de mensen om hen heen kunnen veranderen.

Vondel School – “Kennis versterken, succes nastreven”

De Vondelschool telt circa 350 leerlingen, verdeeld over 14 groepen. Het schoolteam bestaat uit ruim 25 leerkrachten, waaronder een vakleerkracht gymnastiek, een intern begeleider en een congiërge.

Contactgegevens

Vondelschool
Juliana van Stolberglaan 25
2111 CJ Aerdenhout
023-5241076
info@vondelschool.nl
vondelschool.nl

Directeur: Martijn Laanen (waarnemend)

Scroll naar boven