Fijn dat je werkzaam bent op een van onze prachtige openbare scholen. Je maakt onderdeel uit van een krachtige stichting waar we actief de verbinding zoeken met elkaar. We gaan uit van eigenheid in verbondenheid: iedere school heeft zijn eigen identiteit en iedere collega heeft zijn eigen onderwijsverhaal. We delen onze ervaringen en expertise en zo brengen we iedere dag al die verhalen samen tot leven in een bruisende stichting.

Ons startmagazine zal jaarlijks aan het begin van het schooljaar worden gepubliceerd voor al onze medewerkers. We hebben geprobeerd om alle zaken die voor jou belangrijk zijn te verzamelen, zodat je een optimale start van het schooljaar hebt. In dit magazine vind je veel relevante informatie; of het nou gaat om vitaliteit, professionalisering of over de laatste CAO. Het is een dynamisch document dat we ieder jaar zullen aanpassen aan de meest actuele landelijke ontwikkelingen of specifieke zaken die gelden voor Stopoz.

Ieder jaar zetten we weer nieuwe stappen die zorgen voor meer verbinding tussen de verschillende scholen. Dit jaar starten we bijvoorbeeld met de eerste stappen in de totstandkoming van onze professionele leergemeenschap in de vorm van onze eigen Stopoz Academie. Een plek waar je kennis en kunde kunt halen, maar ook vanuit verbondenheid nieuwe ontwikkelingen kunt initiëren.

Mocht je bepaalde informatie missen of nog een goed idee hebben voor een waardevolle toevoeging aan dit startmagazine, schroom dan niet en laat je horen. Een ding weten we zeker en dat is dat we niet zeker weten hoe de wereld van morgen er uitziet. Dat vraagt om creativiteit en aanpassingsvermogen, om een wendbaar curriculum en onderwijsvormen die aansluiten bij de snel veranderende wereld. Ik daag iedereen uit om actief mee te denken over een concrete manier om het onderwijs van vandaag te verbinden met de wereld van morgen.

Startmagazine 2021-2022

Ik wens je een prachtig en leerzaam schooljaar!

Met hartelijke groet,

Maarten Stuifbergen
Voorzitter College van Bestuur Stopoz

Scroll naar boven